Aruba, et lite stykke Nederland


Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image

Overview

Aruba! Drømmen om et paradis...Du skal selvfølgelig få drømme, om endeløse soldager og flott natur, om ubegripelige blåfarger, krystall klart vann og hvite sandstrender.

Itineraries Show detailed itinerary • One Happy Island!
  Aruba er uten tvil den mest populære øyen blant de Nederlandske Antiller og trekker tusenvis av bryllupsreisende og andre turister på jakt etter solen og kritthvite sandstrender. Aruba er en litt merkerlig karibisk øy er også et populært sted for cruisebåter (noe som gjør hovedstaden Oranjestadt noen gang overbefolket). Men på kvelden kan du høre lyden av salsa musikk fra de mange gode restaurantene i byen eller på en av de mer trendy utstedende på Palm Beach området, hvor du også finner alle casinoene og de internasjonale hotellene.
  Vi liker uansett Aruba, men er du på utkikk etter en mer autentisk øy med en avslappet livsstil bør du vurdere en annen øy - Aruba er omtrent Karibens svar på Ibiza (men ikke fullt så ikke). Strendene er innbydende og det er lett å komme seg mellom Oranjestad i den ene enden og Palm Beach i den andre med offentlig transport som fungerer meget enkelt.
  Du kan også lett kombinere Aruba med Curacao om du ønsker litt avvenkslig på reisen (vi anbefaler da kanskje 3 netter i Willemstadt).

  Dag 1: Avreise fra Skandinavia² til Aruba
  Avreise med KLM fra Skandinavia² via Amsterdam med KLM og videre til Aruba. Ankomst samme ettermiddag.
  Overnatting Amsterdam Manor Aruba

  Dag 2 til 7: Aruba (B)

  Ledig tid på Aruba. Overnatting Amsterdam Manor Aruba. Aruba er det perfekte sted for en familieferie, bryllupsreise eller rett og slett for en avslappende reise til et lite bortgjemt hjørne av det karibiske hav. Aruba og det Nederlandske Antiller venter på nettopp deg! Aruba er en meget liten og forholdsvis gold øy med noen av de vakreste strendene i hele denne regionen. Aruba er det perfekte sted for en familieferie, bryllupsreise eller rett og slett for en avslappende reise til et lite bortgjemt hjørne av det karibiske hav. Aruba og det Nederlandske Antiller venter på nettopp deg. 

  Dag 8: Avreise fra Aruba (B)

  Avreise om ettermiddagen fra Aruba med KLM til Amsterdam.

  Dag 9: Ankomst Skandinavia²
  Du ankommer Amsterdam om morgenen og videre med KLM Skandinavia²

Bilder

Viktig Informasjon

Pakken Inkluderer
 • Fly Skandinavia² - Aruba - Skandinavia² med KLM
 • Alle flyskatter
 • Ankomst & Avreise transfer på Aruba (felles)
 • 7 netter Amsterdam Manor, Eagle Beach
  Romtype: Standard studio
  Måltider: Amerikansk frokost
 • Alle lokale skatter og avgifter
Pakken inkluderer ikke;
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
Annen nyttig reiseinformasjon:
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² menes avreise fra Bergen, Stavanger, Oslo, København, Gøteborg & Stockholm
Beste tid for denne destinasjonen: Tradisjonelt er den beste tiden for store deler av kariben fra slutten av oktober til midten av juni. Perioden fra juli-oktober er normalt orkansesongen, men ABC øyene (Aruba, Curacao & Bonaire) er vanligvis forskånet fra de verste stormene.

Se vår destinasjonsvideo fra Aruba;

Priser / Datoer

Ved skriftlig aksept av vårt tilbud bekrefter du/dere at våre betingelser er både lest og forstått og at evt kansellerings gebyrer kan tilkomme ved en evt. avbestilling av reisen

Tilgjengelige datoer Pris (1 voksen) Pris (1 barn) Status reise  
NOK 20 105 On Request Available Bestill nå
Tour Code

432


9 Days
Fra : NOK
20 105